Padel Molins Facebook Padel Molins Instagram
Accedir
618 62 11 33 info@padelmolins.cat

Col·laboradors

A continuació us detallem el llistat de Patrocinadors i col·laboradors del club , els quals us poden ajudar en qualsevol consulta o servei que podeu necessitar.

Estrella Damm

Descobreix-ho tot sobre les nostres cerveses: història, procés d’elaboració, característiques, nota de tast i molt més.

Mecsa

Mecsa Rehabilita

MECSA REHABILITA nace de la evolución a constructora de un despacho de arquitectura compuesto por un grupo de técnicos multidisciplinar especializados en la REHABILITACIÓN DE EDIFICIOS. Durante el “boom” de la construcción de edificios de obra nueva previo a la crisis del sector, MECSA REHABILITA ya se dedicaba exclusivamente a la rehabilitación técnica de edificios existentes.

Esta especialización en el sector de la REHABILITACIÓN por parte de los técnicos fundadores de la empresa, siempre a la vanguardia en la aplicación de nuevas técnicas y materiales, garantiza la correcta DIAGNOSIS de las causas que originan las PATOLOGÍAS detectadas en los edificios, así como la adecuada PRESCRIPCIÓN de los trabajos necesarios para determinar la SOLUCIÓN CORRECTORA más indicada para cada caso.

Actuando como “médicos del edificio”, se realiza un proceso comprendido por las fases de ESTUDIO, DIAGNOSIS, PRESCRIPCIÓN DE SOLUCIONES CORRECTORAS y EJECUCIÓN supervisada por técnicos especializados, garantizando al propietario del edificio la más óptima relación entre la inversión en mantenimiento y la durabilidad de los trabajos realizados.

Para conseguir la EXCELENCIA en un proceso constructivo se necesita:

Metodología, profesionalidad y estricto seguimiento técnico en todas sus fases. Estos son los pilares de nuestra empresa.

PROMOCAT INDUS

PROMOCAT INDUS és una empresa immobiliària que dóna un servei integral als seus clients a Molins de Rei i Baix Llobregat.

Som la immobiliària especialista de Molins de Rei. Som experts en la gestió de lloguer de pisos a Molins de Rei i venda de pisos a Molins de Rei. A més, som experts en lloguer de naus a Molins de Reivenda de naus a Molins de Reilloguer de locals a Molins de Rei i venda de locals a Molins de Rei.

A més del servei de venda i lloguer, oferim els següents serveis:

  • Certificats energètics i cèdules d’habitabilitat. El nostre departament d’arquitectura pot expedir els certificats que necessiti.
  • Edificis per inversors a Barcelona i a tota l’àrea metropolitana.
  • Construïm vivendes per als nostres clients.
  • Reformes completes o parcials del seu habitatge o local. El nostre departament de reformes li donarà les millors solucions.
  • Assegurances d’habitatge, morosos, etc.; de manera que a un sol lloc pot solucionar totes aquestes gestions. Li fem la seva assegurança, encara que el pis no l’hagi comprat o llogat amb nosaltres.
  • Pisos de Bancs a Molins de Rei i voltants. L’informem de les millors ofertes bancàries sense cap compromís.
  • Assessoria Jurídica. Els nostres advocats col·legiats li ajudaran en cas de llogaters morosos, contractes de compravenda, lloguer, fiscalitat o qualsevol tema immobiliari o personal que pugui necessitar.

GRUPO VELASCO

Operador logístico continuación de empresa familiar fundada en 1974 y especializado en transporte de mercancías desde 1 Kg. hasta 90.000 Kg., confíe en nosotros y en función de sus necesidades, presupuesto y plazo de entrega, le recomendaremos el servicio que más se ajuste a sus requerimientos, ya sea terrestre, aéreo o marítimo.

www.angelvelasco.com

SPORTS DIAGONAL

CAFE DEL PASSEIG

REMM GUITART RENAULT

 

Concessionari oficial Renault i Dacia  pel Baix Llobregat, Anoia, Garraf,i Baix Penedès 

FISIOTERÀPIA RAMÓN CODONY

Fisioterapeuta col-legiat des de 2006.
Tracto tot tipus de lesions musculars,  articular,  tendinoses, lligamentoses etc. 
Estic especialitzat en lesions del món de l’esport  i del món laboral com dolor cervical,  lumbar, ruptures musculars, sobrecàrregues al colze, espatlla, genoll, canell, etc.
També realitzo diferents tipus de massatges i uso altres tècniques com punció seca,  ventoses, ganxos,  kinesiotape i mètode INDIBA, etc. etc.
Podeu contactar al telf. 650 457 314 

Clínica Veterinària La Granja

Al servei del teu millor amic

La Clínica Veterinària La Granja és un centre de medicina veterinària on trobareu un servei professional i personalitzat amb un tracte humà i proper especialitzat en la prevenció i el tractament de les malalties que afecten gossos, gats i exòtics.

Des del 2005 que hem tingut una formidable progressió de la clínica i l’equip que ens ha fet consolidar com a una de les clíniques de referència a Molins de Rei. La nostra filosofia de treball es basa en professionalitat i serietat però a la vegada oferint un tracte familiar i proper amb els pacients i els seus propietaris.

En l’actualitat disposem d’unes instal·lacions i d’un equipament que permeten el diagnòstic ràpid i eficaç de la gran majoria de les patologies animals. D’altra banda, l’especialització del nostre equip veterinari ens permet oferir un servei d’alta qualitat en tots els àmbits de la clínica veterinària de petits animals.

A la nostra clínica trobareu els millors serveis amb el millor tracte per a vosaltres i per a la vostra mascota.

Engel&Volkers

Engel & Völkers, l’agència immobiliària de referència al Baix Llobregat.
Amb més de 40 anys d’experiencia i líder a tot al món, l’agència immobiliària Engel & Völkers està ara també al seu servei a la comarca del Baix Llobregat.
Un equip de professionals qualificats l’assessorarán en qualsevol gestió immobiliària; compra o venda, garantint l’èxit de cada operació i satisfent els seus criteris i necessitats. Actualment l’agència ofereix un ampli ventall de propietats al Baix Llobregat i a les zones de Molins de Rei, Viladecans, Martorell, Cornellá, Corbera de Llobregat, Pallejà, Igualada, Manresa, etc. Si està interessat en vendre o comprar una propietat no dubti en posar-se en contacte al 93 515 44 44 o mitjançant la nostre web www.evbarcelona.es

YLM WEB

Som creadors de pàgines web, apps per iOS i Android, i continguts multimèdia.

Posi’s en contacte amb nosaltres, comuniquins les seves necessitats, i li farem el pressupost més acurat per una feina en la que hi posarem tota la nostra dedicació i li demostrarem que, quan t’agrada molt el que fas, el resultat és l’excel·lència.

Visiti el nostre web, i comprovi les feines que hem fet per els nostres clients.

https://www.ylmweb.com

 

LOCAL MOLINS DE REI

El Bar Musical Local de Molins de Rei és el teu establiment d’oci nocturn situat al centre del municipi amb el millor ambient. Organitzem festes particulars …

Optica Molins

Restaurant Cal Ferrer

MC HOME

BUGUI’S

Bugui’s Molins De Rei

¡NOVA BOTIGA EXCLUSIVA DROP SHOT!

DROP SHOT

LÍDERES EN EL MERCADO DEL PADEL

Drop Shot es una marca deportiva de alta calidad líder en el mercado del pádel que apuesta constantemente por la innovación, desarrollando nuevas tecnologías únicas en el sector: Super Rebound Cork System, Super Grip Capsule System, Carbon Bummpers. Asesorados por la experiencia del 13 veces nº1 del mundo, Juan Martín Díaz, ofrecemos las mejores calidades y diseños, consiguiendo que tecnología y moda vayan de la mano. Utilizamos los mejores materiales para mejorar tu juego y los textiles más cómodos, con fibras transpirables y ligeras, para proporcionarte el mayor confort.

Todo esto no sería posible si no diéramos lo mejor de nosotros día tras día. El esfuerzo y el trabajo diario son los principales pilares de nuestra filosofía. Nuestros clientes son parte de Drop Shot, y gracias a ellos podemos tener presencia en más de 20 países. Drop Shot cumple con los requisitos de responsabilidad medioambiental, reciclando envases y utilizando materiales aptos para el consumo. Nuestras fábricas están certificadas por la Unión Europea y han superado todos sus controles e inspecciones.

Fisiofocus

SOM EL TEU CENTRE DE PILATES I FISIOTERÀPIA A MOLINS DE REI

El passat dia 2 de novembre de 2021 vam obrir les nostres portes a la vil·la de Molins de Rei (Barcelona). Concretament estem ubicats a la Rambla de la Granja número 6, cantonada amb Passeig del Terraplè.

El centre, de 200 m2, compta amb dues sales polivalents equipades amb tot tipus de material de teràpia i esportiu per realitzar classes de pilates, pilates terapèutic, sessions d’entrenament, hipopressius, etc., ja sigui de manera individual o en grup. A més, a Fisiopilates Molins tenim dos boxes per oferir sessions individuals de fisioteràpia o sessions de rehabilitació. Cal destacar que disposem d’un ecògraf per fer un diagnòstic més complert del pacient i, d’aquesta manera, poder valorar amb més precisió la musculatura profunda i també la diàstasi abdominal.

Totes les activitats que es porten a terme estan dirigides per fisioterapeutes i es dissenyen en funció de les característiques i necessitats de cada pacient. Per aixó, la gran majoria dels exercicis es personalitzen, com és el cas, per exemple, del pilates terapèutic.

Abans d’iniciar les classes de pilates o pilates terapèutic, els pacients realitzaran una sessió individual de valoració amb una de les nostres fisioterapeutes.

OFICINA ADESLAS MOLINS DE REI

OFICINA ADESLAS MOLINS DE REI

OFICINA ADESLAS MOLINS DE REI

STAGE ESTIU 2024

  • Col·laboradors