Fisiofocus

SOM EL TEU CENTRE DE PILATES I FISIOTERÀPIA A MOLINS DE REI

El passat dia 2 de novembre de 2021 vam obrir les nostres portes a la vil·la de Molins de Rei (Barcelona). Concretament estem ubicats a la Rambla de la Granja número 6, cantonada amb Passeig del Terraplè.

El centre, de 200 m2, compta amb dues sales polivalents equipades amb tot tipus de material de teràpia i esportiu per realitzar classes de pilates, pilates terapèutic, sessions d’entrenament, hipopressius, etc., ja sigui de manera individual o en grup. A més, a Fisiopilates Molins tenim dos boxes per oferir sessions individuals de fisioteràpia o sessions de rehabilitació. Cal destacar que disposem d’un ecògraf per fer un diagnòstic més complert del pacient i, d’aquesta manera, poder valorar amb més precisió la musculatura profunda i també la diàstasi abdominal.

Totes les activitats que es porten a terme estan dirigides per fisioterapeutes i es dissenyen en funció de les característiques i necessitats de cada pacient. Per aixó, la gran majoria dels exercicis es personalitzen, com és el cas, per exemple, del pilates terapèutic.

Abans d’iniciar les classes de pilates o pilates terapèutic, els pacients realitzaran una sessió individual de valoració amb una de les nostres fisioterapeutes.